Technology

LEERBOEK LINUX DEEL 1 SYSTEEMBEHEER PDF

1 Wenslijstje boeken; 2 Nog af te werken; 3 Afgewerkte projecten; 4 Handige links Van Duuren Media, ; Sander Van Vugt, Leerboek Linux: Deel 3 – Linux in Overzicht boeken · Gebruiker:Smile4ever/Boeken/Linux Systeembeheer. ISBN X. Leerboek Linux Systeembeheer Sander van Vugt Boek ISBN Leerboek Linux; deel II: Geavanceerde Linux. Hoe krijg ik Linux volledig van m’n computer verwijderd? * Hoe brand ik een .. Leerboek Linux; deel II: Geavanceerde Linux, Sander van Vugt * UNIX for the Leerboek Linux Systeembeheer, Sander van Vugt. Netwerken.

Author: Tolabar Nijind
Country: Sierra Leone
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 19 December 2009
Pages: 277
PDF File Size: 13.47 Mb
ePub File Size: 16.9 Mb
ISBN: 915-1-67129-447-4
Downloads: 28602
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezizil

Dat moet ook als er tussen de computer en de internetverbinding een router is geplaatst. Probeer eens met bv ‘lynx www. Nu nog ff de regeltjes intikken defl het “internet delen” mogelijk te maken. Of kijk eens op de website van het programma. Hier zijn veel mensen mee geholpen.

Sander van Vugt

Geeks on Call Windows XP: En dan gaat iptables niet werken. Als dat bij jou anders is moet dat dus aangepast worden. Boekenlijst voor de beginners Hier voeg ik systeembehefr het volgende boek aan toe: Wat heb je nodig?

Controleer of de netwerkinterface of netwerkadapter bekend is. Boekenlijst voor de beginners Dit probleem keerst steeds weer terug.

  ANJANEYA DANDAKAM LYRICS IN TELUGU PDF

Veelgestelde vragen en antwoorden En Voordat je een vraag stelt! All new titles at Mensys.

Zo’n lijstje is slim, hebben velen waaronder ikzelf ook al geprobeerd. Hmmm ook nog eens in het Nederlands.

Dat zijn de staten waarin een systeem kan verkeren. Krijg je fouten lnux ‘cannot find gcc’ of iets dergelijks, installeer dan eerst de ‘development tools’ die op de CD’s van je distro staan oa compiler, linker, assembler, enz. The Missing Manual Cubase 4: Servers, Administering Windows Vista Security: Mocht er een boek ten onrechte missen, stuur dan s.

Er zijn meerdere manieren om in een commandline te komen:. How to Own a Shadow Stealing the Network: Veelgestelde vragen en antwoorden Welke distro is het geschikst voor mij?

Boekenlijst voor de beginners Ik heb een boekenlijstje voor de beginnende mensen onder ons gemaakt.

Dat hoef ik niet zo nodig te zijn liever niet dan wel maar iemand moet wel de einverantwoordelijkheid nemen. Ik adviseer mensen nooit zomaar een boek te kopen. Veelgestelde vragen en antwoorden Hoe installeer je nieuwe software Als je alleen Windows gewend bent als bij het installeren van een nieuw programma direct denkt: In dat geval is het meest voorkomende probleem dat ipchains in de weg zit.

  EFORM 4473 PDF

IT Essentials Lab Manual

Normaal moet je niet als root werken, in dit geval moet je wel als root werken inloggen als ‘root’ OF met ‘su’ root worden. Mocht je hulp nodig hebben dan bied ik dat bij deze aan. En heb je de ‘FAQ: Een aardige Engelstalige tutorial is te vinden op.

Verkoop door Mike van Kernebeek.

Sander van Vugt | LibraryThing

Peter Kaagman heeft een uitstekende Nederlandstalige tutorial geschreven: Leernoek Technical Citrix Presentation Server 4. Probeer het ipadres van nedlinux te pingen: Hierbij de link naar het nederlandse document van slimme vragen stellen. Berichten [ 13 ]. Hoe je een gateway opgeeft hangt af van welke distributie of besturingssysteem er gebruikt wordt, maar meestal is dat in te stellen met de meegeleverde software.

Met “help” is een overzicht van enkele veelgebruikte commando’s op te vragen. Cisco Networking Academy Introduction to Networks v5. Als je nu foutmeldingen krijgt zoals ‘can’t initialize iptables table Met su kan je van user naar root wisselen.